”2njoy levererar ett proffsigt showkoncept som ger en oslagbar feststämning! Tveka inte! -jag säger boka nu! ”

Anders Ohlsson, ArosBygg Västerås

 

”2njoy är två showartister som jag jobbat med många ggr under senaste åren och det vill jag gärna fortsätta med. Tjejerna är proffsiga och väldigt trevliga att ha att göra med. Goa tjejer som alltid levererar! ”

Marko “Markoolio” Lehtosalo,Artist

 

”Jag har jobbat med 2njoy sedan 2010 bla. med våra idrottsgalor, och anlitat dem, både som scenproducenter och showartister även för flera andra idrottsevenemang.

Som showartister levererar alltid 2njoy på topp, med fantastiska röster & utstrålning.

Tjejerna är enormt proffsiga och pålitliga. De är alltid mycket väl förberedda och lämnar inget åt slumpen i sin planering, vilket gör att vi kan känna oss helt trygga med dem på plats. 2njoy får alltid enormt bra respons av våra gäster. De kan verkligen konsten att ta en publik, oavsett typ av evenemang”

Curt ”Curre” Lundmark,

fd förbundskapten Tre Kronor

 

”Med en energi jag sällan skådat, så ger 2njoy alltid sin publik det lilla extra! Med deras glädje, glimt i ögat & en stor dos charm lämnar de ingen oberörd.

Jag har bla. anlitat 2njoy för shower på Siljabåtarna samt Julgalan och en bejublad schlagershow på Engelen och vet att där tjejerna är med, blir det alltid härlig feststämning. De har förmågan att skapa en härlig relation med publiken, mina gäster går hem med ett leende på läpparna när 2njoy varit med”

Michael Silfverskiöld

Julgalan

 

”Jag & min kollega Tommy Ekman har vid ett flertal tillfällen haft nöjet att dela scen med Tina & Kristin. Det har verkligen varit ”to enjoy”. 2njoy är roliga att jobba med & proffs ut i fingerspetsarna”

Micke ”Syd” Andersson

Artist, Gyllene Tider

 

”Aldrig har vi och våra gäster haft en roligare tillställning,

2njoy är fantastiska på scenen! ”

Magnus Thell, Distriktansvarig, Svenska Spel

 

”2njoy bjöd på ett gnistrande schlagerfyrverkeri och deras snabba & roliga klädbyten var imponerande och fick igång publiken ordentligt.”

Lasse Lingman, Lingman & co

 

”Mantorptravet kan varmt rekommendera Er att anlita 2njoy. De förgyllde våran galakväll med spex, mycket bra sång och ett professionellt konfrencierarbete. Ni blir inte besvikna.”

Camilla Larsson, ordförande i Mantorps damklubb

 

”Show i absolut toppklass!
Klart bästa julfesten någonsin.”

Patric Niva, Talaris AB

 

”Vi har jobbat med 2njoy i flera år – alltid lika trevligt att ha dem ombord. Vare sig det gäller schlagertema eller 60-talsshow kan man vänta sig fart och fläkt samt en stor dos energi och charm av 2njoy”

Maria Hellman Marknadschef, Eckerölinjen

 

”2njoy har showat hos oss i fyra säsonger
De bjuder verkligen på det lilla extra.

Klockrena på scen!”

Jögga Lindström, Bomullsfabriken

 

”Tjejerna har power, utstrålning och fantastiska röster”

Isabel Enberg, Centrumchef Tumba centrum, Citycon

 

”Vi hade de supergulliga & fantastiska tjejerna i 2njoy på vår Bröllopsfest.De spelade på flygel & sjöng till vårt välkomstmingel & de gjorde så fina tolkningar i lugn takt till många av de stora låtarna som spelas just nu. Efter middagen körde de igång sin show & det var fullt på dansgolvet från första låten till ljuset tändes!

De gav 200 % & hade en massa roliga scenkläder. Har bara gott att säga om dessa två härliga tjejer!”

Paret Lindqvist , Stockholm

 

”Tack 2njoy! Vi på Byggmästarna AB är jättetacksamma och nöjda med genomförandet av vårt 10-års jubileum. Våra gäster var mycket nöjda med lokalen, maten, artisterna och underhållningen i övrigt som bjöds. Alla har tackat för en kanonfest. Nu i efterhand när man förstår vilket arbete som krävs för att hitta rätt lokal,mat,artister samt övriga saker som tex. inbjudan,menyer dekor,dukning samt underhållning så inser vi att detta hade vi absolut inte hunnit med själva. Det känns skönt och tryggt att vi anlitade 2njoy för hela genomförandet. Tack än en gång för en lyckad kväll!”

Byggmästarna AB